Kabeh Kategori
Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Omah> Babagan awake dhewe

Gambar Company

PROFLEX PRECISION MANUFACTURING CO.,LTD. diadegaké ing 2010, iku sawijining Produsèn pinunjul specialized ing riset lan pangembangan lan produksi qualified kelengkapan kuningan lan komponen ing Taizhou, China. Saiki wilayah produksi kita kalebu luwih saka 10000m2 lan kapasitas produksi ngluwihi 2 yuta set saben sasi.

Apa sing kita produksi lan nyedhiyakake utamane kalebu
Fitting Kuningan Standar Amerika kayata PEX Crimp Fittings F1807 karo NSF disertifikasi kanggo NSF / ANSI 61 lan 372. Fitting Barb Hose, Fitting Thread Pipa, Fitting Kompresi, Fitting Selang Taman, Fitting Flare lan liya-liyane.
EN1254 lan Perlengkapan Kuningan Standar Eropa liyane kayata Fitting Kompresi kanggo Tabung Tembaga sing disetujoni dening WRAS lan KIWA;
Kuningan Capillary Soldering Fittings;
Fitting Kompresi kanggo Pipa PE, PEX, PEX-AL-PEX;
Fitting Utas Universal kanggo Pipa Wesi lan sambungan pipa liyane.
Fitting Slide karo Crimp Rings kanggo PEX, PEX-AL-PEX Pipes
Fitting Pencet kanggo Pipa PEX-AL-PEX.
Sisipan Kuningan kanggo PPR, PVC Fittings injeksi. Fittings Custom lan OEM kanggo instrumentasi, cairan, sistem hidrolik lan pneumatik lsp.
Komponen Alloy Kuningan Presisi Tinggi kanggo Komunikasi 5G.
Komponen Precision Dhuwur kanggo Industri Kendaraan Energi Anyar.
Komponen Presisi Tinggi kanggo Industri Otomasi.

Saliyane produk sing kasebut ing ndhuwur, Proflex uga nyedhiyakake desain kolaborasi lan layanan teknik kanggo pangembangan produk anyar sing dibutuhake para pelanggan.

Kita duwe fasilitas ing ngisor iki kanggo njamin produksi lan QC
Hot Forging Stamping Machines kanthi kapasitas nganti 400Ton lan Terusan Otomatis Hot Forging Lines;
Mesin Transfer CNC Cepet;
Atusan set Mesin CNC Konvensional Presisi Tinggi kanthi tangan Auto Magic;
Macem-macem peralatan tes sing kompeten kanggo tes Komposisi Kimia, Tarik, Tarik, Kekuwatan, Pecah Tekanan, Tetep Tekanan, Kebocoran, Ketebalan Plate, Pengujian Tahan Dezincifikasi, Semprotan Asin lsp.
Kita, Proflex tansah ngupayakake strategi ing ngisor iki
Kualitas konsistensi lan wektu pangiriman
Patuhi alur kerja manufaktur ISO9001 lan dikelola kanthi efisien dening sistem SAP-ERP, AQPQ, PPAP sing diimplementasikake kanggo pangembangan produk anyar.
Price competitive
Thanks kanggo diproses kanthi lisensi bahan impor kanggo mesthekake yen kita entuk rega paling apik saka sumber bahan mentah.
Fasilitas efisiensi dhuwur lan manajemen delicacy kanggo njaga tingkat biaya sing luwih murah tinimbang pesaing.
layanan pinunjul
Solusi pribadi babagan kemasan, merek, lsp. Tindakan cepet kanthi ngatasi masalah garis layanan pelanggan 24 jam.

Sincerely welcome kanggo ngirim kita priksaan bab produk kasengsem lan hubungi kita kanggo kawruh luwih.

Sejarah Pangembangan

2010

2010

Madeg fokus Proflex ing pra-bentuk / kran las minangka fokus pabrik usaha patungan Brasil ing pasar Amérika Kidul

2013

2013

Diluncurake sambungan kuningan lan sisipan kanggo ho!--se lan PPR pas kanggo industri gas lan pipa

2014

2014

Mulai Diproses nganggo Bahan Baku sing Diimpor
Pindhah menyang bengkel saiki 5000 meter persegi
Omzet tekan 1 yuta USD

2015

2015

Diluncurake kompresi kuningan (kanggo pipa tembaga) lan fitting berulir (kanggo pipa wesi) pangembangan lengkap
ISO 9001 sertifikasi
Diluncurkan kuningan crimp PEX fitting-Lead Free (F1807)

2016

2016

WRAS/KIWA Disetujui kanggo EN1254-2
Investasi anyar ing mesin transfer, lan CNC nganti 100 set
Omset dadi 4.5 yuta

2017

2017

NSF certified kanggo NSF 61/372.
Pusat Pemasaran NINGBO diadegake nawakake layanan dagang lan QC
Proyek EAR-SAP diwiwiti
Omset dadi 7 yuta

2018

2018

Diluncurake manajemen rencana produksi ramping
Njaluk sertifikasi SATAS
Sistem ERP-SAP diadegaké
Sertifikat ISO 14001:2015
Sertifikasi OHSAS18001:2015
New Vertikal Transfer CNC mesin-8 sumbu kanggo Fittings Kuningan nandur modhal.
Omzet samesthine tekan 8 yuta

2019

2019

SATAS disertifikasi kanggo Fitting Kompresi Tabung Tembaga.
Omzet ngluwihi 10 yuta

2020

2020

Omzet 13
yuta USD

2021

2021

Turnover 20 yuta USD.
Pabrik produksi sing disertifikasi NF kanggo pelanggan Prancis

2010
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Certificates

Sertifikat WRAS

Sertifikat WRAS

Peraturan Peralatan Tekanan (Keamanan) 2016

Peraturan Peralatan Tekanan (Keamanan) 2016

Sertifikat NSF

Sertifikat NSF

Sertifikat KIWA

Sertifikat KIWA

ISO 45001:2018

ISO 45001:2018

ISO 14001:2015

ISO 14001:2015

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

CE Certificate

CE Certificate

Laporan Audit BSCI

Laporan Audit BSCI

Tur Pabrik

Bengkel CNC Otomatis

Bengkel CNC Otomatis

Bengkel CNC Otomatis

Bengkel CNC Otomatis

Bengkel CNC Otomatis

Bengkel CNC Otomatis

Bengkel CNC Otomatis

Bengkel CNC Otomatis

Produksi Otomatis

Produksi Otomatis

Produksi Otomatis

Produksi Otomatis

Bengkel Produksi CNC

Bengkel Produksi CNC

Toko Alat CNC

Toko Alat CNC

Toko Alat CNC

Toko Alat CNC

Fittings sawise Machining

Fittings sawise Machining

Ingot Forged Panas Dipoles

Ingot Forged Panas Dipoles

Hot Forged Ingot

Hot Forged Ingot

Bengkel Hot Forging

Bengkel Hot Forging

Bengkel Hot Forging

Bengkel Hot Forging

Tandha Laser

Tandha Laser

Bahan Cut Off

Bahan Cut Off

Multi-Axis Transfer CNC Workshop

Multi-Axis Transfer CNC Workshop

Multi-Axis Transfer CNC Workshop

Multi-Axis Transfer CNC Workshop

Bahan mentahan

Bahan mentahan

Bahan mentahan

Bahan mentahan

Laboratorium

Laboratorium

Laboratorium

Laboratorium

Laboratorium

Laboratorium

Laboratorium

Laboratorium

Laboratorium

Laboratorium

Kategori panas