Kabeh Kategori
Fitting Flare Kuningan Amerika
Series PFA6 American Kuningan Flare Fittings

Kanggo digunakake karo tembaga, kuningan, aluminium lan pipa baja gandheng sing bisa flared.
Digunakake sacara ekstensif kanggo sambungan bahan bakar, lenga, udara, petroleum Cairan lan garis gas alam.
Bahan Kuningan CA36000/CA37700 sesuai dengan ASTM B16/B283-UNS
Bahan Kuningan Bebas Timbal DZR C46500 Pb < 0.25% sesuai NSF61/NSF372
alloy khusus liyane dibutuhake dening Pelanggan
Tekanan Kerja Saka 550PSI nganti maksimal 4300 PSI, amarga macem-macem jinis pipa lan ketebalan tembok.
Suhu Kerja -65 - 250°F (-53-120°C)
Warna asli Rampung tanpa burrs

Kategori panas