Kabeh Kategori
Kuningan Capillary Soldering Fittings kanggo EN1254-1
Seri PFB2 Kuningan Capillary Soldering Fittings
 
Standar Eksekutif EN1254-1. Standar Utas miturut ISO228-1.
Kanggo nggunakake karo tabung tembaga nyambungake dening soldering.
Bahan Kuningan CW617N/CW511N sesuai dengan EN12164.
Bahan Kuningan DZR CW602N-EN12164 / CZ132-BS6017 tundhuk karo Dezincification Resistant Test sing ditetepake dening ISO 6509 lan AS2345.
alloy khusus liyane dibutuhake dening Pelanggan.
Tekanan Kerja Max 16 Bar ing ngisor 110 ° C
Suhu Kerja Maks 110°C
Warna asli Rampung tanpa burrs.

Kategori panas