Kabeh Kategori
Fitting Kompresi Kuningan kanggo Pipa PE karo Kacang Wanita
Series PFB4 Kuningan Compression Fittings kanggo Pipe PE

Kanggo nggunakake sambungan pipa PE sing diprodhuksi miturut DIN8076.
Digunakake sacara ekstensif ing Spanyol ..
Bahan Kuningan CW617N/CW511N sesuai dengan EN12164.
alloy khusus liyane dibutuhake dening Pelanggan.
Tekanan Kerja 1.6MPa/16 Bar.
Suhu kerja -10-110°C
Warna asli Rampung tanpa burrs.

Kategori panas