Kabeh Kategori
Fittings Kompresi Kuningan kanggo Pipa PEX
Series PFB7 Kuningan Compression Fittings kanggo PEX Pipe

Kanggo nggunakake sambungan pipa PEX ing Pasar Eropa.
Bahan Kuningan CW617N/CW511N sesuai dengan EN12164.
Bahan Kuningan DZR CW602N-EN12164 / CZ132-BS6017 tundhuk karo Dezincification Resistant Test sing ditetepake dening ISO 6509 lan AS2345.
alloy khusus liyane dibutuhake dening Pelanggan.
Tekanan Kerja 1.6MPa/16 Bar.
Suhu kerja -10-110°C
Werna asli utawa Nikel Plating Rampung tanpa burrs.