Kabeh Kategori
Fittings Press Kuningan kanggo Pipa Multilayer (PEX-Al-PEX).
Fitting Tekan Kuningan Seri PFB11 kanggo Pipa Multilayer (PEX-Al-PEX)

Kanggo nggunakake sambungan pipa Multilayer (PEX-AL-PEX).
Instalasi mbutuhake alat kanggo mencet lengan stainless steel.
Bahan Kuningan CW617N/CW511N sesuai dengan EN12164.
Bahan Kuningan DZR CW602N-EN12164 / CZ132-BS6017 tundhuk karo Dezincification Resistant Test sing ditetepake dening ISO 6509 lan AS2345.
alloy khusus liyane dibutuhake dening Pelanggan.
Tekanan Kerja 1.6MPa/16 Bar.
Suhu kerja -10-110°C
Warna asli utawa Nikel Plating Rampung tanpa burrs.

Kategori panas